skip to Main Content

Certificaathouders

Welkom op de pagina waar onze certificaathouders in het zonnetje staan!

De lijst met ondernemers die een certificaat hebben wordt steeds groter. Op deze pagina vind je een overzicht van alle certificaathouders; brons, zilver en goud. Zie wie er goed bezig zijn en waar jij gerust kan gaan shoppen of je koffie kan drinken!

Wat krijgen Certificaathouders?

Wij helpen graag om het zichtbaarder te maken dat ondernemers al allerlei stappen zetten om hun energieverbruik en klimaat impact te verlagen. Met de Klimaatgerust Klimaat Certificaten krijgen certificaathouders de erkenning en waardering die ze verdienen door de genomen stappen. Tegelijkertijd blijven certificaathouders gecommitteerd om te blijven besparen. Daarnaast is het duidelijker voor consumenten hoe duurzaam een winkel is, en kan het koopgedrag daarop aangepast worden.

Hoe dit werkt? Met de drie typen Klimaat Certificaten van Klimaatgerust. De certificaateisen per niveau zijn opgesteld op basis van praktisch haalbare maatregelen, zodat elke onderneming kan instappen.Certificaathouders krijgen onder andere een officieel certificaat en een certificaatsticker voor op voordeur/ruit dat aan klanten en personeel getoond kan worden en een eigen duurzaamheidspagina op klimaatgerust.nl.

Dit bedrijf is zich bewust van zijn energieverbruik en heeft een aantal goede stappen gezet in het terugdringen van het energieverbruik en daarbij behorende klimaatimpact.

Meer Info >>

Dit bedrijf heeft geïnvesteerd in het verhogen van zijn klimaat efficiëntie en zal daardoor de klimaat impact en het energieverbruik van zijn bedrijf sterk terugdringen.

Meer Info >>

Dit bedrijf heeft zijn energieverbruik zo ver mogelijk teruggedrongen en heeft stevig geïnvesteerd om zijn klimaat impact te reduceren tot nul.

Meer Info >>

De Certificaathouders en hun locatie

Back To Top
×Close search
Zoeken