skip to Main Content

Certificaathouders

Benieuwd naar alle certificaathouders? Hier staan ze op een rijtje! De lijst met ondernemers die een certificaat hebben wordt steeds groter. Op deze pagina vind je een overzicht van alle brons, zilver en gouden certificaathouders. Zie wie er goed bezig zijn en waar jij gerust kan gaan shoppen of je koffie kan drinken!

Klik op één van de certificaten voor alle certificaathouders van dat certificaat

Aandragen

Ken jij een ondernemer die ook wel een Klimaatcertificaat verdient?

Wat krijgen Certificaathouders?

Om ondernemers te helpen met het zichtbaar maken van hun gemaakte duurzame stappen, hebben we de klimaatcertificaten bedacht. Hiermee krijgen certificaathouders de erkenning en waardering die ze verdienen. Tegelijkertijd blijven certificaathouders gecommitteerd om te blijven besparen. Daarnaast maken de certificaten het duidelijker voor consumenten hoe duurzaam een winkel is en kan het koopgedrag daarop aangepast worden.

Hoe dit werkt? Er zijn 3 typen klimaatcertificaten: brons, zilver en goud. De certificaateisen per niveau zijn opgesteld op basis van praktisch haalbare maatregelen, zodat elke onderneming kan instappen. Certificaathouders krijgen onder andere een officieel certificaat en een certificaatsticker voor op voordeur/ruit dat aan klanten en personeel getoond kan worden en een eigen duurzaamheidspagina op klimaatgerust.nl.

 

Meer informatie over de klimaatcertificaten:

De Certificaathouders en hun locatie

Back To Top
×Close search
Zoeken