Skip to content

De lijst met ondernemers die een certificaat hebben wordt steeds groter. Op deze pagina vind je een overzicht van alle brons, zilver en goud certificaathouders. Zie wie er goed bezig zijn en waar jij gerust kan gaan shoppen of je koffie kan drinken. Zoek op een ondernemer, bekijk de verschillende goud, zilver en bronsen certificatenpagina’s, of filter ze hieronder.

Klimaat Bewust Certificaat
Klimaat Efficient Certificaat
Klimaat Neutraal Certificaat
Voor ondernemers:

Geïnteresseerd in een klimaatcertificaat? Bekijk de certificatenpagina voor meer informatie.

Klimaatcertificaat

Wat krijgen Certificaathouders?

Om ondernemers te helpen met het zichtbaar maken van hun gemaakte duurzame stappen, hebben we de klimaatcertificaten bedacht. Hiermee krijgen certificaathouders de erkenning en waardering die ze verdienen. Tegelijkertijd blijven certificaathouders gecommitteerd om te blijven besparen. Daarnaast maken de certificaten het duidelijker voor consumenten hoe duurzaam een winkel is en kan het koopgedrag daarop aangepast worden.

Hoe dit werkt? Er zijn 3 typen klimaatcertificaten: brons, zilver en goud. De certificaateisen per niveau zijn opgesteld op basis van praktisch haalbare maatregelen, zodat elke onderneming kan instappen. Certificaathouders krijgen onder andere een officieel certificaat en een certificaatsticker voor op voordeur/ruit dat aan klanten en personeel getoond kan worden en een eigen duurzaamheidspagina op klimaatgerust.nl. Meer informatie over de klimaatcertificate vind je op onze klimaatcertificaten pagina.

Klimaatcertificaten pagina

De Certificaathouders en hun locatie

Aandragen

Ken jij een ondernemer die ook wel een Klimaatcertificaat verdient?

Back To Top
Zoeken