Ga naar hoofdinhoud

Alexanderhoeve Houten is een Klimaat Bewust Bedrijf

In november 2019 was Alexanderhoeve Houten de allereerste winkel die een bronzen certificaat van ons heeft ontvangen. Dit bronzen certificaat betekent dat de winkel van Joey & Suzan Knaapen officieel een Klimaat Bewuste winkel is.

De kaas- en notenwinkel van Joey & Suzan deed mee aan het project van a.s.r. en Klimaatgerust in winkelcentrum Houten Castellum. Hun interesse en enthousiasme als het gaat om duurzaamheid was vanaf het begin duidelijk merkbaar. Toen we het certificaat kwamen uitreiken konden ze ons dus ook trots vertellen dat ze die volgende dag al een nieuwe verduurzamingsmaatregel op de planning hadden staan. Voor meer informatie over het Klimaat Bewuste certificaat en andere certificaten kun je een kijkje nemen op onze certificaatpagina.

Over Alexanderhoeve Houten

Alexanderhoeve Houten wordt vol passie gerund door Joey & Suzan Knaapen. Ze hebben een prachtig assortiment boeren-, Noord-Hollandse en buitenlandse kazen, (elke dag) vers gebrande noten en tapas. Ook hebben ze een uitgebreid wijn- en portassortiment en kun je bij ze terecht voor op maat gemaakte kaasplateaus en (kerst)pakketten. Ze werden in 2017 bekroond tot Houtense Retailer van het Jaar, waar ze erg trots op zijn. Heeft dit je interesse gewekt? Surf dan eens naar hun website of loop een keertje langs hun winkel in Houten Castellum.

Winkelcentrum Verduurzamen
Alexanderhoeve - Logo

Alexanderhoeve Houten

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken