Ga naar hoofdinhoud

Anneke Kapteyn is een Klimaat Bewust Bedrijf

Anneke Kapteyn heeft eind november 2020 het bronzen klimaatcertificaat ontvangen. Dit betekent dat ze belangrijke besparingen hebben gerealiseerd en dat ze bewust omgaan met energie.

Door te investeren in LED verlichting en het laten onderhouden van hun verwarming en airco hebben zij belangrijke besparingen gerealiseerd. Omdat ze groene stroom hebben is de impact op het klimaat beperkt. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Anneke Kapteyn

Anneke Kapteyn bestaat al sinds 1960 en is door de jaren heen uitgegroeid van een gezellige buurtwinkel tot onderneming met meer dan 10 enthousiaste medewerkers, maar nog steeds net zo gezellig! Met het team kunnen ze de meest specifieke bloemenwensen verwezenlijken dankzij hun expertise en het uitgebreide assortiment. Ga langs voor een kleurrijk bezoek of kies online de geschikte bloemen.

Anneke Kapteyn
Anneke Kapteyn - Logo

Anneke Kapteyn

Jan van Scorelstraat 12, Utrecht

https://www.annekekapteyn.com/

Anneke Kapteyn en Duurzaamheid

Bij Anneke Kapteyn is het belangrijk dat het binnenklimaat past bij de bloemen. Daarom wordt de airco en verwarming goed onderhouden, zodat de temperatuur geschikt blijf en de apparaten efficiënt werken. Met LED verlichting worden de bloemen goed verlicht en de computerschermen in het kantoor zijn energiezuinig.

Daarnaast wordt binnenkort HR++ glas geïnstalleerd om de temperatuur beter vast te kunnen houden in de winkel. Om het waterverbruik te verminderen gebruiken ze voeding die ervoor zorgt dat de bloemen langer doen met minder water. Al met al zijn ze bij Anneke Kapteyn al goed bezig en blijven ze vooruit kijken!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken