Skip to content

Augias Schoonmakers is een Klimaat Neutraal Bedrijf

Augias heeft in juli 2020 het gouden certificaat verdiend. Dit betekent dat Augias een Klimaat Neutraal bedrijf is. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Op het energieverbruik wordt maximaal bespaard en de resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Om de reistijd en CO2 uitstoot te beperken probeert Augias de afstand van het woon-werk verkeer van haar werknemers zo klein mogelijk te houden, door werknemers op schoonmaakprojecten in hun buurt in te delen.

Over Augias

Augias is een echt familiebedrijf waar de werknemers naast elkaar staan. Met hun GELIEFD missie onderscheiden zij zich door extra aandacht te besteden aan natuur, werkomgeving en onderlinge werkrelaties. Al ruim 35 jaar werken zij op deze manier om klanten zo op een maatschappelijk verantwoordelijke wijze te helpen met schoonmaak-gerelateerde vragen. Bezoek de website van Augias om hun services te bekijken of meer te lezen over hun unieke manier van werken.

Augias

Augias

Woudenbergseweg 19 D2, Zeist

augias-schoonmakers.nl

Augias en Duurzaamheid

Het kantoor in Zeist wordt volledig verlicht met LED lampen. Er staan 30 zonnepanelen op het dak en de resterende benodigde energie komt ook van Nederlandse bodem. Daarnaast wordt het afval zo veel mogelijk gescheiden en vindt er warmteterugwinning plaats bij de ventilatie en airco. Buiten de Klimaatgerust eisen koopt Augias ook fairtrade koffie en duurzaam gerecycled papier in en verzorgt voor de werknemers een gezonde lunch uit de buurt. Een gouden Klimaat Neutraal Bedrijf certificaat is dus meer dan op z’n plek!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken