Ga naar hoofdinhoud

Beichies heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

Aan de Oudegracht in Utrecht heeft Beichies in november 2020 het gouden certificaat ontvangen. Dit betekent dat hun kapperszaak Klimaat Neutraal is.

Met het overgaan naar Nederlandse groene stroom, LED verlichting en goede isolatie is de klimaatimpact gereduceerd. De resterende CO2-uitstoot compenseren zij via Klimaatgerust. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Beichies

In 2016 is Beichies geopend door twee nichtjes, maar inmiddels is het team gegroeid en zorgen ze er met elkaar voor dat een diverse groep klanten zich prettig voelt. In de zomer van 2020 zijn zij verhuisd naar de Oudegracht, midden in Utrecht
Bij Beichies begrijpen ze dat je haar een onderdeel is van je identiteit en je persoonlijkheid, en dat je met elkaar tot de beste haarkeuzes komt.

Beichies
Beichies

Beichies

Oudegracht 10, Utrecht

https://www.beichies.nl/

Beichies en Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Beichies. Er zijn alleen nog maar LED lampen te vinden in de zaak, ze hebben groene stroom en het pand is goed geïsoleerd. Daarnaast zijn ze actief bezig om hun verwarming goed te laten onderhouden en wordt het afval gescheiden. Ook houden ze hun ogen open om nog meer energie te kunnen besparen door apparatuur te vervangen.

Beichies heeft het Klimaat Neutraal Certificaat van Klimaatgerust ontvangen omdat zij hun energieverbruik hebben teruggebracht en de resterende CO2-uitstoot hebben laten berekenen én compenseren.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken