Ga naar hoofdinhoud

Biltstraat Wijn & Whisky heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

Biltstraat Wijn & Whisky heeft in februari 2020 het gouden klimaatcertificaat verdiend. Dit betekent dat Wijn & Whisky een Klimaat Neutraal bedrijf is. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Bij Biltstraat Wijn & Whisky herken je een echte ondernemer in Kees die tot in de details met zijn winkel bezig is. Zo is er overal LED verlichting, is er een energiezuinig verwarmings- en koelingssysteem en is er een ventilatiesysteem dat voor frisse lucht zorgt!

Over Biltstraat Wijn & Whisky

Dé whisky en wijn speciaalzaak op de Biltstraat in Utrecht. Beleving en ervaring staan centraal in de warm ingerichte winkel, want een lekker glas begint al met de voorpret van het uitzoeken.

Het wijn assortiment is veelal biologisch en/of afkomstig van familie gerunde wijnhuizen met mooie verhalen. Daarnaast vind je hier het snel groeiende whisky-assortiment. Verder kun je hier ook terecht voor gin, wodka, cognac, rum en lokale destillaten.

Wijn & Whisky

Wijn & Whisky

Biltstraat Wijn & Whisky en Duurzaamheid

Het energieverbruik van Biltstraat Wijn & Whisky is zo ver mogelijk teruggedrongen en de resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Zo is er overal LED verlichting, is er een energiezuinig verwarmings- en koelingssysteem en is er een ventilatiesysteem dat voor frisse lucht zorgt! De klimaatkasten voor de wijnen hebben ook nog eens een koelmiddel met een lage GWP (Global Warming Potential). De groene stroom zorgt voor de grootste CO2 reductie, terwijl de laatste paar LED lampen en het laatste stukje leidingisolatie de energiebesparing compleet maken. Ook kwam Klimaatgerust dankzij Wijn en Whisky in contact met andere ondernemers, dus een stapje extra zetten is geen probleem voor Kees!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken