Ga naar hoofdinhoud

Bloemenboutique De Meiden is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

In februari 2020 ontving Bloemenboutique De Meiden (voorheen Bloemsierkunst de Plantage) het zilveren certificaat. Deze bloemenwinkel, gelegen aan de Amsterdamsestraatweg en pas sinds april 2019 geopend, merkt dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt en zet daardoor steeds meer stappen om het energieverbruik en de klimaatimpact te verlagen.

De eigenaren van de winkel hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor ze een zilveren klimaatcertificaat van Klimaatgerust.nl hebben verdiend. Je herkent dit certificaat aan de sticker die op de voordeur van de winkel pronkt. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Bloemenboutique De Meiden

Bij Bloemenboutique De Meiden kunt u allerlei prachtige boeketten laten samenstellen, die vervolgens ook bezorgd kunnen worden. De dagelijks verse bloemen en de keuze van kwaliteit maken elk boeket uniek. Van bruidsboeketten en rouwboeketten tot een bloemenabonnement voor bedrijven, De Meiden kan alles bieden.

Bloemsierkunst de Plantage

Bloemenboutique De Meiden en Duurzaamheid

Het energieverbruik van deze bloemenwinkel is ontzettend laag, waardoor ze sowieso al supergoed bezig zijn. Verder kopen ze alleen maar groene stroom in en is hun winkel met LED verlicht.

Het afval wat ze in de winkel produceren, nemen ze vervolgens weer mee naar de bloemenveiling. Hier wordt het gescheiden.

Bloemenboutique De Meiden is sinds de opening in april 2019 dus al goed bezig geweest met het zetten van stappen om energieverbruik te verminderen. Hierdoor hebben ze het zilveren certificaat helemaal verdiend.

De Plantage

Bloemenboutique De Meiden

Amsterdamsestraatweg 277A, Utrecht

https://bloemenboutiquedemeiden.nl/

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken