skip to Main Content

Bloemsierkunst de Plantage

Bloemsierkunst de Plantage is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

In februari 2020 ontving Bloemsierkunst de Plantage het zilveren certificaat. Deze bloemenwinkel, gelegen aan de Amsterdamsestraatweg en pas sinds april 2019 geopend, merkt dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt en zet daardoor steeds meer stappen om het energieverbruik en de klimaatimpact te verlagen.

De eigenaren van de winkel hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor ze een zilveren klimaatcertificaat van Klimaatgerust.nl hebben verdiend. Je herkent dit certificaat aan de sticker die op de voordeur van de winkel pronkt. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Bloemsierkunst de Plantage

Bij bloemsierkunst de Plantage kunt u allerlei prachtige boeketten laten samenstellen, die vervolgens ook bezorgd kunnen worden. De dagelijks verse bloemen en de keuze van kwaliteit maken elk boeket uniek. Van bruidsboeketten en rouwboeketten tot een bloemenabonnement voor bedrijven, de Plantage kan alles bieden.

Bloemsierkunst de Plantage

Amsterdamsestraatweg 277A, Utrecht

www.instagram.com/bloemsierkunstdeplantage

Bloemsierkunst de Plantage en Duurzaamheid

Het energieverbruik van deze bloemenwinkel is ontzettend laag, waardoor ze sowieso al supergoed bezig zijn. Verder kopen ze alleen maar groene stroom in en is hun winkel met LED verlicht.

Het afval wat ze in de winkel produceren, nemen ze vervolgens weer mee naar de bloemenveiling. Hier wordt het gescheiden.

Bloemsierkunst de Plantage is sinds de opening in april 2019 dus al goed bezig geweest met het zetten van stappen om energieverbruik te verminderen. Hierdoor hebben ze het zilveren certificaat helemaal verdiend.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
×Close search
Zoeken