Ga naar hoofdinhoud
Broei eerste restaurant met Klimaat Neutraal Certificaat

Broei is vanaf augustus 2019 het eerste restaurant met het gouden Klimaat Neutraal Certificaat. Met dit gouden certificaat laat Broei zien dat het in een Klimaat Neutrale omgeving onderneemt.

Door gericht te investeren in energiebesparende maatregelen, bewustwording bij het personeel te vergroten en door gefocust te zijn op de lange termijn heeft Broei zijn klimaatimpact weten te minimaliseren. Om helemaal klimaatneutraal te worden heeft Broei samen met de Climate Neutral Foundation de resterende broeikasgasemissies gecompenseerd. Daarom heeft Klimaatgerust.nl het gouden Klimaat Neutraal certificaat uitgereikt. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Broei

Aan de Oosterkade in Utrecht is Broei een geschikte plek om samen te komen of om alleen te zijn. Te werken, te ontspannen, te broeien of te delen. Vegetarische gerechten, direct trade koffie, zachte banken en zachtere kussens maken Broei tot een restaurant waar je je altijd welkom voelt. Lees er meer over op hun website.

Broei
Broei - Logo

Broei

Oosterkade 24, Utrecht

www.broei-utrecht.com

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken