skip to Main Content

C.S. Veritas heeft het Klimaat Bewust Certificaat

In juli 2021 heeft de Utrechtse studentenvereniging C.S. Veritas het bronzen Klimaatcertificaat ontvangen. Dit betekent dat zij de belangrijkste besparingen al hebben gerealiseerd en bewust omgaan met het energieverbruik op de vereniging.

Door groene stroom in te kopen, over te stappen naar LED verlichting en door hun klimaatsystemen goed te laten onderhouden is het energieverbruik al flink gereduceerd. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over C.S. Veritas

C.S. Veritas is met ruim 1800 leden de grootste en oudste gemengde studentenvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat al 131 jaar een straalt een ongedwongen en eigentijds karakter uit. Je kunt er terecht voor gezelligheid, zelfontplooiing en ontspanning.

C.S. Veritas
C.S. Veritas Logo

C.S. Veritas

Kromme Nieuwegracht 54, Utrecht

https://veritas.nl/

C.S. Veritas en Duurzaamheid

Naast de verduurzaming van hun pand is de vereniging ook op andere manieren bezig met duurzaamheid. Zo heeft de vereniging een duurzaamheidscommissie die bestaat uit 15 personen, deze personen rouleren per jaar om meerdere leden kennis te laten maken met duurzaamheid. De duurzaamheidscommissie is altijd actief bezig met duurzaamheid binnen en buiten de vereniging, zo zamelen ze kleding in voor het Leger Des Heils en wordt er jaarlijks een duurzame week georganiseerd. Tijdens deze week worden er bijvoorbeeld duurzaamheidspakketten (tochtstrip douchetimer, etc. in een duurzame tas) uitgedeeld.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken