Skip to content

Cupp is geügraded naar Goud!

In juni 2019 kreeg Cupp aan de Nobelstraat in Utrecht het Klimaat Efficiënt Bedrijf certificaat als deelnemer van de Duurzame Week. De koffiezaak verdiende destijds het zilveren certificaat omdat de kliimaatmpact van het pand zo klein mogelijk werd gehouden. Cupp heeft in januari 2021 echter besloten om over te gaan op klimaatneutraal ondernemen en heeft daarmee het gouden certificaat bemachtigd! Meer over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Cupp

Je kan bij Cupp genieten van je koffie, thee en wat lekkers, wetende dat hier niet alleen efficiënt wordt omgegaan met het energieverbruik maar tegenwoordig zelfs de resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd! Het mooie is dat Cupp zelf het initiatief nam om van zilver naar goud te upgraden. Om dit voor elkaar te krijgen moest een overstap worden gemaakt naar groene energie uit Nederland en de resterende CO2-uitstoot in kaart worden gebracht voor de compensatieberekening.

“Wij zijn Cupp specialty coffee, tea and food. Wij staan dagelijks voor je klaar voor je espresso, ontbijtje, lunch, krantje, filterkoffie of kop thee. Je proeft bij ons altijd iets nieuws, we hebben vaak nieuwe koffies op de molen en wisselen onze theeën per seizoen. Vast op de molen hebben we koffie van de Utrechtse brander Keen.” Lees er meer over op de website van Cupp.

Cupp

Cupp

 Nobelstraat 239, Utrecht

www.cupp.nl

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken