Skip to content

Daniels Tandheelkunde heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

De tandartskliniek Daniels Tandheelkunde heeft in oktober 2022 een gouden klimaatcertificaat op de deur geplakt! De kliniek heeft hun energieverbruik sterkt teruggedrongen en compenseert de overige CO2 uitstoot.

Het pand waar de kliniek is gevestigd is verbouwd en heeft sindsdien energielabel A, daarnaast is alle verlichting LED, worden de klimaatsystemen regelmatig onderhouden en is de apparatuur energiezuinig. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Daniels Tandheelkunde

Daniels tandheelkunde is een high-end tandarts gevestigd in het centrum van Enschede. De praktijk staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een personal touch en wordt gerund door de zussen Nurcan & Shamiram, die beide erg ervaren zijn in verschillende specialisme in de tandheelkunde.

Daniels Tandheelkunde

Daniels Tandheelkunde en duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor de kliniek, niet alleen in de service die ze bieden, maar ook in hun werkwijze. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met duurzaamheid bij alle inkopen die gedaan worden en worden wegwerpproducten zoveel mogelijk vermeden. Zo wordt er gekeken naar producten met minder verpakkingsmateriaal en wordt er schoonmaakmiddel gekocht die niet schadelijk is voor het milieu. Ook het personeel is bewust bezig met besparen. Iedereen let er op dat het bedrijfsapparatuur wordt uitgezet na sluitingstijd en dit wordt tijdens de dagelijks meeting besproken.

Daniels Tandheelkunde

Daniels Tandheelkunde

Hoedemakerplein 2, Enschede

https://daniels-tandheelkunde.nl/

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken