Ga naar hoofdinhoud

Dapp Frietwinkel heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

De Dapp Frietwinkel in Utrecht heeft het gouden certificaat ontvangen! Dit betekent dat je kan genieten van de biologische frieten in een Klimaat Neutrale omgeving. Meer informatie kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Dapp Frietwinkel

Sinds 2014 kan je bij Dapp Frietwinkel terecht voor biologische frieten en allerlei andere biologische (vegan) snacks. Dapp is voortgekomen uit de liefde voor aardappels, waarna de Dapp frietfiets de eerste stap was op weg naar de winkel in Utrecht en later ook in Leiden. Ga dus voor een verantwoorde snack naar de frietwinkel of plaats je bestelling online!

DAPP Friet
DAPP friet - logo

Dapp Frietwinkel

Dapp Frietwinkel en Duurzaamheid

Bij Dapp Frietiwinkel houden ze van actie. Na de Klimaatscan is direct de verlichting vervangen door LED lampen, zijn oude koelkasten vervangen en wordt de verwarming nu jaarlijks onderhouden. Daarnaast is de frituur energiezuinig, wordt frituurvet omgezet in biobrandstof en wordt het afval gescheiden.

Dapp Frietwinkel heeft het Klimaat Neutraal Certificaat ontvangen omdat ze de resterende CO2-uitstoot compenseren. Kortom, van biologische aardappels tot de laatste energiebesparende maatregelen, er wordt bij ieder bedrijfsonderdeel gedacht aan het klimaat!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken