Skip to content

De Aanhuurmakelaar is een Klimaat Neutraal Bedrijf

De Aanhuurmakelaar heeft in juli 2020 het gouden certificaat ontvangen. Dit betekent dat het een Klimaat Neutraal bedrijf is!

Het energieverbruik van het kantoor is geminimaliseerd en de resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Het kantoor is tijdens de renovatie ingericht zodat er weinig energie en warmte verspild wordt, daardoor blijft het energieverbruik laag. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over de Aanhuurmakelaar

Vanaf 2009 helpt De Aanhuurmakelaar bedrijven met het vinden van de geschikte bedrijfsruimte. Hierbij draait het niet alleen om het aantal vierkante meters, maar ook om de precieze wensen van de huurder. De Aanhuurmakelaar heeft verschillende tools die bijdragen aan het kiezen van de geschikte locatie, waaronder de woonplaats van medewerkers, reistijd én CO2-uitstoot! Dus als je nog opzoek bent naar bedrijfsruimte kijk dan hier op de website.

De Aanhuurmakelaar

De Aanhuurmakelaar

Lindenlaan 22, Groenekan

aanhuurmakelaar.nl

De Aanhuurmakelaar en Duurzaamheid

Op het kantoor zul je alleen maar LED lampen vinden, is er Nederlandse groene stroom en is er tijdens de verbouwing isolatie en HR++ glas geïnstalleerd. Verder zijn de schermen energiezuinig, wordt de resterende CO2-uitstoot gecompenseerd en klanten worden bezocht met een elektrische auto. Een dik verdiend Gouden Certificaat dus!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken