skip to Main Content

De Werfeling heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

De Werfeling heeft in december 2020 het gouden certificaat verdiend! Dit betekent dat ‘het magische hart van Utrecht’ nu Klimaat Neutraal is. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over De Werfeling

De Werfeling noemt zichzelf het magische hart van Utrecht omdat het een winkel, bibliotheek, meditatie- en lezing centrum is waar je alles kunt leren en vinden over energie, magie en spiritualiteit. En dat allemaal in een werfkelder aan de Oudegracht, middenin het centrum van de stad!. Sinds eind 2018 kun je in deze sfeervolle ruimte terecht voor alles rondom magie, van stenen tot toverstokken en van volle maan meditaties tot tarotkaarten.

De Werfeling
De Werfeling - Logo

JUIZZ

Oudegracht aan de Werf 163, Utrecht

www.werfeling.nl

De Werfeling en Duurzaamheid

Bij De Werfeling is duurzaamheid erg belangrijk. Het experience center is bezig met het zo klein mogelijk houden van de klimaatimpact, de groene stroom die wordt ingekocht is van Nederlandse bodem, alle verlichting bestaat uit LED-lampen en het woon-werkverkeer is groen. De Werfeling komt in aanmerking voor het gouden Klimaat Neutraal Certificaat omdat het ook de resterende CO2-uitstoot compenseert. Naast deze praktische klimaatmaatregelen, staat het opbouwen en behouden van een duurzame relatie met de omgeving en met zichzelf in een hoog vaandel bij de Werfeling. Zo is De Werfeling niet alleen een magische en sociale, maar ook een klimaatvriendelijke plek.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken