Skip to content

A.S.V. Dizkartes heeft het Klimaat Bewust Certificaat

In juni 2022 heeft Dizkartes het Klimaat Bewust Certificaat ontvangen. Dit houdt in dat zij de belangrijkste besparingen hebben gerealiseerd en bewust omgaan met het energieverbruik op de vereniging.

De studentenvereniging uit Groningen koopt groene stroom in, heeft bijna overal LED lampen hangen en laat hun verwarming en ventilatie door professionals onderhouden. Dit biedt ze een goede uitgangspositie met een sterk verlaagde klimaatimpact. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over A.S.V. Dizkartes

Dizkartes ligt in de binnenstad van Groningen. De vereniging zit in een oud pand waar je in verschillende zalen kan vergaderen, borrelen en feesten. Terwijl Dizkartes pas 30 jaar oud is – erg jong voor een studentenvereniging – zijn ze niet meer weg te denken uit de stad!

A.S.V. Dizkartes

C.S. Veritas

Peperstraat 21, Groningen

https://www.dizkartes.nl/

A.S.V. Dizkartes en Duurzaamheid

Naast energiebesparing werkt Dizkartes ook toe naar een papierloze boekhouding, werken ze samen met hun drankleverancier om recyclebare plastics bekers te realiseren en worden leden actief betrokken in het verduurzamen van de vereniging via commissies en andere duurzame initiatieven.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken