skip to Main Content

Duurzame week - Utrecht

De Duurzame Week is Klimaat Efficiënt

De Utrechtse Duurzame Week heeft sinds juni 2019 het Gouden certificaat. Ze hebben de impact van hun pand sterk teruggedrongen.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun kantoor verminderen zij hun impact op het klimaat. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaat certificaat van Klimaatgerust.nl hebben uitgereikt. Je herkent het aan de sticker en het certificaat Klimaat Neutraal Bedrijf. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Duurzame Week

Duurzame Week is het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland met meer dan 50 deelnemende partners, 150 evenementen en 10.000 bezoekers.

De vierde editie van Duurzame Week, stond wederom in het teken van duurzaamheid. Een week lang kon je jezelf op verschillende locaties rondom de Neude in Utrecht onderdompelen in alles wat met duurzaamheid en een duurzame toekomst te maken heeft. De volgende editie is van 20 t/m 27 juni 2020. Lees er meer over op hun website.

Duurzame Week

Hasebroekstraat 33, Utrecht

Duurzame Week en duurzaamheid

Duurzame Week verbindt bezoekers, ondernemers en overheden om samen een groene samenleving en toekomst te creëren.

“Samen met onze partners organiseren we presentaties, lezingen, en levendige discussies met interessante sprekers en professionals uit het vak. Een broedplaats voor inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en samenwerkingsverbanden. Maar Duurzame Week draait niet alleen om duurzaam zaken doen. Er is ook ruimte voor plezier, inspiratie en interactie. Denk aan food, drinks, muziek, workshops en entertainment.”

Back To Top