skip to Main Content

De Duurzame Week is Klimaat Neutraal

De Utrechtse Duurzame Week heeft als eerste het Klimaat Neutraal certificaat ontvangen. Door de klimaatimpact van hun kantoor te reduceren hebben zij in juni 2019 het gouden certificaat gekregen.

Met het minimaliseren van hun klimaatimpact zijn zij klaar voor de toekomst. Er is geïnvesteerd in energiebesparende oplossingen en zij communiceren duidelijk over hun CO2-uitstoot. Daarom heeft Klimaatgerust.nl het Klimaat Neutraal certificaat uitgereikt. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Duurzame Week

Duurzame Week is het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland met meer dan 50 deelnemende partners, 150 evenementen en 10.000 bezoekers.

De vierde editie van Duurzame Week, stond wederom in het teken van duurzaamheid. Een week lang kon je jezelf op verschillende locaties rondom de Neude in Utrecht onderdompelen in alles wat met duurzaamheid en een duurzame toekomst te maken heeft. De volgende editie is van 20 t/m 27 juni 2020. Lees er meer over op hun website.

Duurzame Week - Logo

Duurzame Week

Hasebroekstraat 33, Utrecht

www.duurzameweek.nl

Duurzame Week en duurzaamheid

Duurzame Week verbindt bezoekers, ondernemers en overheden om samen een groene samenleving en toekomst te creëren.

“Samen met onze partners organiseren we presentaties, lezingen, en levendige discussies met interessante sprekers en professionals uit het vak. Een broedplaats voor inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en samenwerkingsverbanden. Maar Duurzame Week draait niet alleen om duurzaam zaken doen. Er is ook ruimte voor plezier, inspiratie en interactie. Denk aan food, drinks, muziek, workshops en entertainment.”

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
×Close search
Zoeken