Ga naar hoofdinhoud

&Meer is een Klimaat Bewust Bedrijf

&Meer is een bijzondere cadeauwinkel met een uniek aanbod, gelegen aan de Amsterdamsestraatweg 275 in Utrecht. Eigenaresse Serin stopt veel liefde in haar winkel en dit is ook terug te zien in hoe er om wordt gegaan met duurzaamheid in de winkel.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun winkel is de impact van &Meer op het klimaat verminderd. Ze hebben actief geinvesteerd inverbeteringen, waardoor ze het bronzen certificaat hebben ontvangen. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over &Meer

&Meer is begonnen vanuit de hobby van eigenaresse Serin en haar moeder om rommelmarkten af te struinen. Vooral op mooie wandborden waren ze gek. Op een gegeven moment had Serin er zoveel dat ze ze niet meer allemaal zelf uit kon stallen, daarom besloot ze een onderneming te beginnen en de borden te verkopen.

Dit is langzaam uitgegroeid tot wat de winkel nu is: een cadeauzaak met veel vintage en designproducten en veel lokale en duurzame producten. Je kunt er heerlijk rondsnuffelen en zult altijd wel iets vinden wat je niet kunt laten liggen. Ga dus snel eens langs op de Amsterdamsestraatweg of neem een kijkje in de webshop van &Meer.

&Meer
En Meer - Logo

&Meer

Amsterdamsestraatweg 275, Utrecht

bordenmeer.nl

&Meer en Duurzaamheid

&Meer voldoet netjes aan de eisen van het bronzen certificaat en heeft dus onder andere grotendeels LED-verlichting, geisoleerde leidingen en groene stroom. Serin is erg trots op dat ze op deze manier meewerkt aan een beter klimaat en probeert dit ook in andere aspecten van haar winkel terug te laten komen.

Zo verkoopt ze veel duurzame en vintage producten, met een lage voetafdruk. Serin kan hier vol passie over vertellen, dus wanneer je een kijkje komt nemen in de winkel kun je haar altijd vragen om advies.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken