Skip to content

Fysiotherapie Binnenstad heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

Fysiotherapie Binnenstad heeft in augustus 2022 het Gouden Klimaat Neutraal Certificaat verdiend. Om te verduurzamen zijn ze in gesprek gegaan met de pandeigenaar om Nederlandse groene stroom in te kopen, hebben ze LED verlichting aangebracht en speelt bewustwording in het team en bij bezoekers een belangrijke rol.

Het pand is daarnaast goed geïsoleerd, de verwarming wordt goed onderhouden en alle schermen hebben een energielabel. De CO2-uitstoot die overblijft na de besparingen wordt gecompenseerd. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Fysiotherapie Binnenstad

Fysiotherapie Binnenstad is te vinden aan de Singel in Utrecht met de ingang aan de Nicolaas Beetsstraat. Fysiotherapie Binnenstad heeft passie voor het vak fysiotherapie en mensen. Dit zie je terug in onze manier van behandelen, waarbij kennis, (persoonlijke) ervaring en beweging de basis ingrediënten zijn.

Fysiotherapie Binnenstad

Fysiotherapie Binnenstad en Duurzaamheid

Bewustwording is erg belangrijk voor de praktijk en de fysiotherapeuten. Zo wordt er per teamlid gekeken naar duurzame opties voor woon-werkverkeer en is de lunch vegetarisch. Daarnaast is zuinig omgaan met energie belangrijk en wordt het afval goed gescheiden.

Fysiotherapie Binnenstad

Fysiotherapie Binnenstad

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken