skip to Main Content

Huisartsen Sarphatipark heeft het Klimaat Efficiënt Certificaat

In augustus 2020 heeft Huisartsen Sarphatipark als eerste zorgverlener het zilveren Klimaat Certificaat ontvangen. Dit betekent dat de praktijk efficiënt omgaat met hun energieverbruik.

Met aandacht voor energiebesparing zijn investeringen gedaan om de impact van de praktijk op het klimaat te verlagen. Er zijn belangrijke stappen gezet en ze gaan komend jaar actief door met het verduurzamen van de praktijk, daarom verdienen zij het zilveren certificaat. Meer over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Huisartsen Sarphatipark

De praktijk ligt midden in Amsterdam aan het Sarphatipark en is door de centrale ligging goed te bereiken. Daarnaast biedt de praktijk huisartsenzorg van deze tijd, via e-Health kun je als patiënt terecht om online een afspraak in te plannen, een herhaalrecept op te vragen of een huisarts een vraag stellen via e-Consult.

Huisartsen Sarphatipark

Huisarten Sarphatipark

Sarphatipark 28, Amsterdam

https://www.huisartsindepijp.nl

Huisartsen Sarphatipark en Duurzaamheid

Huisartsen Sarphatipark gaat verantwoordelijk om met hun klimaatimpact en is actief aan het verduurzamen. Er is groene stroom, komend jaar worden de laatste conventionele lampen vervangen voor LED verlichting en er is moderne (medische) koelapparatuur aanwezig.

Gezonde patiënten zijn het belangrijkste voor de huisartsen en betrokkenheid bij patiënten is daarbij relevant. Zo heeft iedereen op de praktijk meegedaan om een maand geen alcohol te drinken als standpunt tegen alcoholverslaving, zijn de lunches op de praktijk gezond en nu draagt de praktijk ook actief bij aan een gezonder klimaat.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken