Ga naar hoofdinhoud

Huisartsenpraktijk Mariahoek heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

Nadat de Utrechtse Huisartsenpraktijk Mariahoek in juni 2021 het Zilveren Klimaatcertificaat heeft ontvangen, zijn ze slecht drie maanden later geüpgraded naar goud! Door Nederlandse groene energie in te kopen konden ze de stap naar goud maken. Zo hebben ze nu het Klimaat Neutraal Certificaat aan de deur pronken. Dit betekent dat hun pand energie zuinig is en de overige CO2 gecompenseerd wordt.

Door groene Nederlandse stroom in te kopen, goed te isoleren, te verlichten met LED en door hun klimaatsystemen goed te laten onderhouden is het energieverbruik flink gereduceerd. De rest van de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Huisartsenpraktijk Mariahoek

Huisartenpraktijk Mariahoek is gevestigd aan de Singel en richt zich voor haar zorg op de Utrechtse Binnenstad. Door hun goede samenwerking geven ze persoonlijke zorg, waarbij toegankelijkheid, kwaliteit en aandacht centraal staan.

Mariahoek

Huisartsenpraktijk Mariahoek en Duurzaamheid

Naast het energiezuinig maken van hun praktijk zijn ze ook op andere vlakken bezig met duurzaamheid. Ze stimuleren een actieve levenstijl, doen alles op de fiets en scheiden hun afval proactief.

Huisartenspraktijk Mariahoek

Huisartsenpraktijk Mariahoek

Catharijnesingel 64, Utrecht

Gezondheidscentrum Mariahoek

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken