skip to Main Content

Intratuin Almere is Klimaat Bewust

Intratuin Almere heeft in november 2020 het bronzen certificaat ontvangen. Dit betekent dat deze Intratuin bewust omgaat met het energieverbruik.

Dankzij de investeringen in energiezuinige apparatuur en led verlichting heeft Intratuin Almere het bronzen Klimaat Bewust certificaat ontvangen. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Almere

Intratuin Almere is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt er altijd nieuwe inspiratie, passend in het seizoen en voor ieder wat wils. Hun medewerkers staan altijd klaar met het juiste advies.

Intratuin Almere

Intratuin Almere

Euphoniumweg 5, Almere

www.intratuin.nl/intratuin-almere

Intratuin Almere en Duurzaamheid

Intratuin Almere heeft een gloednieuw restaurant en daarbij ook nieuwe horeca apparatuur die energiezuiniger is dan het vorige, ook wordt alle verlichting vervangen door LED. De Intratuin is aangesloten op stadsverwarming en zorgt daarnaast voor regulier onderhoud van hun klimaatinstallaties. Ook is er vloerisolatie, zodat de warmte beter vast wordt gehouden.

Intratuin Almere heeft een uitgebreide afval scheiding. Een deel van het pallethout gaat zelfs naar de lokale schouting. Zorgen voor hergebruik waar het kan, hartstikke top! Ook is er een Wecycle bak aanwezig, waar klanten hun e-waste kunnen scheiden.

Samen met de gemeente Almere werkt Intratuin Almere aan een campagne voor groene tuinen. Ze willen mensen motiveren om hun tegels te vervangen voor groen. Wanneer de tegels bij Intratuin ingeleverd worden, krijgen ze een gratis plant!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken