skip to Main Content

Intratuin Apeldoorn is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

In juni 2020 heeft Intratuin Apeldoorn het zilveren certificaat gekregen van Klimaatgerust. Door basis besparingen uit te voeren en extra investeringen te doen in energiebesparing, is het energieverbruik en daarmee de klimaatimpact van de Intratuin verkleind.

Door gerichte investeringen te hebben gedaan en in de nabije toekomst te doen in energiezuinige apparatuur heeft Intratuin Apeldoorn het Klimaat Efficiënt certificaat ontvangen. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Apeldoorn

Al sinds 1994 is deze Intratuin gelegen aan De Voorwaarts en in 2009 is er een nieuw, groter pand geopend. Bij Intratuin vind je uiteraard de nieuwste trends voor in je tuin of op je terras, daarnaast organiseert Intratuin Apeldoorn workshops en evenementen zodat je goed op de hoogte blijft en nieuwe inspiratie kan opdoen. En is je tuin toe aan een grondige renovatie, dan kan de tuinontwerpstudio je verder helpen!

Intratuin Apeldoorn
Intratuin Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn

De Voorwaarts 420, Apeldoorn

intratuin.nl/apeldoorn

Intratuin Apeldoorn en Duurzaamheid

In het nieuwe gebouw is een op maat gemaakt klimaatsysteem aangelegd zodat de Intratuin altijd perfect op temperatuur is en er geen energie verloren gaat. Er is LED verlichting in de grote ruimtes maar ook de Intratuinletters aan de voorkant worden verlicht met LED lampen. Om maar aan te geven dat er aan de details wordt gedacht!

In Apeldoorn maken ze gebruik van de natuur door regenwater op te vangen voor de bewatering van de planten en worden er plannen gemaakt om zonnepanelen te installeren. Ook het personeel wordt betrokken bij milieuvriendelijke keuzes, met trainingen over biologische bestrijdingsmiddelen.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken