Skip to content

Intratuin Barneveld is een Klimaat Bewust Bedrijf

Intratuin Barneveld ontving in mei 2020 een bronzen certificaat. Ze hebben de klimaatimpact en het energieverbruik van hun pand flink teruggedrongen, waardoor ze zichzelf een klimaatbewust bedrijf mogen noemen.

Intratuin Barneveld heeft actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaat certificaat van Klimaatgerust.nl hebben uitgereikt. Je herkent dit certificaat aan de sticker en het certificaat Klimaat Bewust Bedrijf. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Barneveld

Intratuin Barneveld is centraal gelegen aan de A30, die de A1 en de A12 met elkaar verbindt. Deze locatie en de grote omvang van de winkel maken het tuincentrum zowel geschikt voor een lekker dagje uit als voor een gerichte aankoop. Naast een uitgebreid huis-, tuin-, terras- en dierassortiment, heeft de Intratuin ook een leuke kookwinkel vol met mooie streekproducten. Zeker de moeite waard om even rond te neuzen! Meer informatie over de winkel en over de workshops die er af en toe gegeven worden? Neem een kijkje op hun website.

Intratuin Barneveld
Intratuin Barneveld

Intratuin Barneveld

Burgemeester Aschofflaan 1, Barneveld

intratuin.nl/barneveld

Intratuin Barneveld en Duurzaamheid

De Intratuin in Barneveld is op verschillende manieren bezig om hun klimaatimpact te verkleinen. Zo is circa 90% van hun verlichting ondertussen vervangen voor LED-systemen. Ook gaan ze zeer bewust om met welke lampen ze aan en uit hebben staan, zelfs op een grauwe dag is een groot deel van de verlichting uitgeschakeld om onnodig verbruik te voorkomen. Ook is er een daglichtafhankelijke regeling en zijn er bewegingssensoren aangebracht in ruimtes waar niet altijd iemand is.

Hiernaast hebben ze in augustus 2019 zonnepanelen op hun dak geinstalleerd. Zoals het er nu uitziet zullen ze hierdoor meer elektriciteit gaan opwekken dan dat ze gebruiken, wat erg goed nieuws is!

Intratuin Barneveld is ook zeer fanatiek als het om afval scheiden gaat. Van papier en glas tot kunststofpotten en folies: alles wordt apart verzameld zodat het zo makkelijk mogelijk gerecycled kan worden.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken