Skip to content

Intratuin Beemster is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

De Intratuin Beemster heeft in mei 2020 een zilveren certificaat van Klimaatgerust ontvangen. Dit houdt in dat deze Intratuin zich vanaf nu een klimaatefficient bedrijf mag noemen. Eigenaar Gertjan Waterhout is serieus bezig met de duurzaamheid van zijn bedrijf, naar eigen zeggen is dat ook wat klanten tegenwoordig van een tuincentrum verwachten.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun winkel verminderen zij hun impact op het klimaat. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaatcertificaat hebben uitgereikt.  Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Beemster

Intratuin Beemster is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt er altijd de nieuwste inspiratie en tips & trends voor je huis, tuin, terras en dier passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen ? Dat kan in hun gezellige Tuincafe. De medewerkers van Intratuin Beemster staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen, dus ga vooral snel een keertje langs!

Intratuin Beemster
Intratuin Beemster

Intratuin Beemster

Purmerenderweg 75, Zuidoostbeemster

intratuin.nl/beemster

Intratuin Beemster en Duurzaamheid

Zoals al eerder genoemd, staat duurzaamheid erg hoog in het vaandel bij Intratuin Beemster. Het feit dat ze een zilveren certificaat hebben ontvangen zal je wat dat betreft dus niet verbazen.

Bij Intratuin Beemster houden ze al hun afvalstromen goed gescheiden, van groen afval tot puin en folies. Ook is het grootste deel van het glasoppervlak voorzien van hoog-rendement isolatieglas. Hiernaast is het pand voor het overgrote deel met LED-lampen verlicht en worden deze door middel van sensoren uitgeschakeld wanneer ze niet nodig zijn.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken