Ga naar hoofdinhoud

Intratuin Breda is een Klimaat Bewust Bedrijf

Het filiaal van de Intratuin in Breda heeft in juni 2020 het bronzen klimaatcertificaat mogen ontvangen. Dit betekent dat zij een klimaatbewust bedrijf zijn.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun winkel verminderen zij hun impact op het klimaat. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen en hebben daarom het certificaat verdiend. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Breda

Bij Intratuin Breda kun je terecht voor alle nieuwste trends op het gebied van huis, tuin, terras en dier. Hun medewerkers staan altijd klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. En ben je tijdens het winkelen een beetje moe geworden? Dan kun je heerlijk pauzeren in hun Tuincafe.

Intratuin Breda
Intratuin Breda

Intratuin Breda

Terheijdenseweg 296, Breda

intratuin.nl/breda

Intratuin Breda en Duurzaamheid

Intratuin Breda is actief bezig om hun bedrijf te verduurzamen. Zo hebben ze momenteel nog niet overal LED-verlichting, maar daar gaan ze dit jaar mee aan de slag. Ons certificaat was hiervoor een extra motivatie, dus we zijn blij dat we op deze manier energiebesparing kunnen stimuleren!

Recentelijk is de voorkant van Intratuin Breda aangepast. Een zo laag mogelijke klimaatimpact heeft hierbij een grote rol gespeeld. Mooi om te zien! Verder scheiden ze hun afval erg consequent en wordt bij al hun aankopen aan energiezuinigheid gedacht. Ook hebben ze een energiesysteem waarbij ze iedere lamp van hun winkel apart kunnen bedienen, om op die manier zo min mogelijk energie te verspillen. Daarbij vangen ze regenwater op om hun planten water mee te geven.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken