Ga naar hoofdinhoud

Intratuin Duiven is een Klimaat Bewust Bedrijf

Intratuin Duiven ontving in mei 2020 het bronzen klimaatcertificaat. Ze voldeden makkelijk aan alle certificaateisen en hadden ook nog aan veel andere dingen gedacht. Ze hebben het label van een klimaatbewust bedrijf dan ook meer dan verdiend!

Het certificaat dat we hebben uitgereikt herken je aan de sticker Klimaat Bewust Bedrijf. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Duiven

Intratuin Duiven biedt in haar 25.000 vierkante meter grote winkel een constant wisselend en bijzonder assortiment aan. Zowel op hun plantenafdeling, als bij hun hardwaren en tuinmeubelen en sfeergerelateerde producten vind je regelmatig het nieuwste van het nieuwste.

Wat Intratuin Duiven uniek maakt, zeker voor de jongste klanten, is de grootste gratis in-/outdoor speeltuin van Europa, midden in de winkel. Ideaal dus als uitje voor het hele gezin!

Intratuin Duiven - Logo

Intratuin Duiven

Intratuin Duiven en Duurzaamheid

Intratuin Duiven heeft al heel wat verschillende maatregelen genomen om het energieverbruik en de klimaatimpact van hun bedrijf te verlagen. Zo zit er bijvoobeeld een daglichtregeling op de verlichting en is niet alleen alle reclameverlichting, maar ook de verlichting in het kantoor, vervangen voor LED-lampen. De daglichtregeling zorgt ervoor dat over het algemeen maar 50% van de lampen aanstaan, dit scheelt ontzettend veel energie.

Het personeel wordt actief betrokken bij de duurzame maatregelen, met name bij afvalscheiding. Ook wordt er uitgekeken naar de zonnepanelen die op de daken van de Intratuin Duiven geplaatst zullen worden.

Al met al weet Intratuin Duiven heel goed waar ze staan en waar nog verbetermogelijkheden zijn. Ze hebben hun blik op de toekomst gericht en kijken uit naar kansen om de klimaatimpact van hun winkel nog meer te verlagen.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken