Skip to content

Intratuin Emmeloord is Klimaat Bewust

Intratuin Emmeloord heeft in december 2020 het bronzen certificaat ontvangen. Dit betekent dat daar ze belangrijke besparingen hebben uitgevoerd en dat ze bewust om gaan met hun energieverbruik.

Door groene stroom in te kopen en te investeren in LED verlichting hebben zij hun klimaatimpact al flink gereduceerd. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Emmeloord

Intratuin Emmeloord is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt er altijd nieuwe inspiratie, passend in het seizoen en voor ieder wat wils. Hun medewerkers staan altijd klaar met het juiste advies.

Intratuin Emmeloord

Intratuin Emmeloord en Duurzaamheid

Intratuin Emmeloord gaat verbouwen en gaat tijdens de verbouwing ook flink verduurzamen. De isolatie wordt verbeterd en de verlichting wordt helemaal LED. Daarnaast wordt het verwarmingssystemen vervangen waardoor er ook op dat vlak energie bespaard wordt.

In Emmeloord wordt het afval ook goed gescheiden. Als team proberen ze het eigen afval, met name plastic, zo veel mogelijk te verminderen. Zo hebben ze als team besloten om eigen koffiebekers mee te nemen, zodat ze geen koffiebekertjes meer gebruiken. Een gezellig en slim idee!

Intratuin Emmeloord

Intratuin Emmeloord

Espelerweg 11I1, Emmeloord

www.intratuin.nl/intratuin-emmeloord

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken