skip to Main Content

Intratuin Hoorn is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

De Intratuin Hoorn – Oosterblokker heeft in november 2020 het zilveren certificaat ontvangen. Dit betekent dat deze Intratuin efficiënt omgaat met het energieverbruik.

Dankzij de investeringen in energiezuinige apparatuur en groene energie heeft Intratuin Hoorn – Oosterblokker het zilveren Klimaat Efficiënt certificaat ontvangen. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Hoorn

Bij Intratuin Hoorn – Oosterblokker vind je altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend bij het seizoen. Voor een pauze tijdens het shoppen, vind je er het gezellige Tuincafé.

Intratuin Hoorn - Oosterblokker

Intratuin Hoorn

Intratuin Hoorn en Duurzaamheid

Veel energiebesparingsacties zijn al gedaan en enkele staan nog op de planning. Alle horeca-apparatuur (koelingen, vrieskasten, afwasmachines en au-bain-marie) is recent vervangen en de koelmeubelen staan enkel aan wanneer zo daadwerkelijk gebruikt worden. De verwarmingsinstallatie wordt vervangen voor een opstelling met een cascade systeem. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een energiemanagement systeem. Ook zijn er onderhoudscontracten voor airco- en verwarmingsinstallaties.

Momenteel wordt er bij deze vestiging gewerkt aan een uitbouw. Wanneer deze af is, komen er 1000 zonnepanelen op het dak. Ook zal alle verlichting worden vervangen door LED-lampen.

Intratuin Hoorn – Oosterblokker zet zich daarnaast in voor de maatschappij! Er is bij dit filiaal bijvoorbeeld een wensput aanwezig, waarvan de opbrengst gebruikt wordt voor het ondersteunen van het Pisa Huis (voor mensen met kanker en hun naasten). Ook is deze Intratuin sponsor van de lokale voetbalvereniging De Blokkers.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken