Ga naar hoofdinhoud

Intratuin IJsselstein is een Klimaat Bewust Bedrijf

Het filiaal van de Intratuin in IJsselstein heeft in mei 2020 een bronzen certificaat van ons ontvangen. Bij Intratuin IJsselstein zijn het harde werkers, dit certificaat is dan ook een verdienste van hun inzet voor het klimaat.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun winkel verminderen zij hun impact op het klimaat. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaatcertificaat van Klimaatgerust hebben gekregen. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein is een echt familiebedrijf. Wanneer eigenaar Andre gevraagd werd waarom hij duurzaamheid zo belangrijk vindt, zei hij dat hij dat voor zijn kinderen doet. De sfeer van een familiebedrijf is goed voelbaar wanneer je deze Intratuin instapt, je wordt gelijk warm ontvangen! Ze noemen zichzelf dan ook niet voor niets de gezelligste Intratuin van Nederland.

Je vindt bij Intratuin IJsselstein altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Hiernaast bieden ze ook regelmatig leuke workshops en events aan. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Weg der Verenigde Naties 2, Benschop

intratuin.nl/ijsselstein

Intratuin IJsselstein en Duurzaamheid

Ze zijn niet alleen nu al erg goed bezig bij Intratuin IJsselstein, maar er is ook duidelijke ambitie uitgesproken om nog meer veranderingen door te voeren in de toekomst. Zo willen ze, wanneer de nieuwe horeca er is, dolgraag voor het zilveren certificaat gaan. Zo horen we het graag!

Afval scheiden wordt zo normaal gevonden bij deze Intratuin, dat er geeneens meer bij stil wordt gestaan. Ook is er daglichtregeling en is een groot deel van hun verlichting LED-verlichting. Hiernaast vangen ze ook regenwater op, zodat ze geen drinkwater hoeven te gebruiken voor het bewateren van hun planten.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken