skip to Main Content

Intratuin Lochem is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

Het filiaal van Intratuin in Lochem is sinds juni 2020 in het bezit van een zilveren certificaat. Om dit certificaat te verdienen hebben ze continu verbeteringen doorgevoerd om de klimaatimpact van hun pand, wat uit 1989 stamt, te verlagen.

Je herkent het zilveren certificaat aan de Klimaat Efficient bedrijf sticker. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Lochem

Bij Intratuin Lochem vind je de mooiste (tuin)planten, inspiratie, advies en trends passend bij het seizoen voor huis, tuin, terras en dier. Ook kun je er terecht om je hond te laten trimmen of voor een origineel tuinontwerp of heerlijke high tea.

Intratuin Lochem heeft ook een innovatietuin, waar je de nieuwste tuintechnieken kunt bewonderen. Er is in deze tuin ook veel aandacht voor klimaatneutraal tuinieren, zoals technieken voor het opvangen en hergebruiken van hemelwater en zonne-energie.

Intratuin Lochem
Intratuin Lochem

Intratuin Lochem

Goorseweg 27, Lochem

intratuin.nl/lochem

Intratuin Lochem en Duurzaamheid

Intratuin Lochem heeft een zilveren certificaat ontvangen vanwege hun stappen om de klimaatimpact van hun winkel te verminderen. Zo is meer dan 85% van hun verlichting LED-verlichting en hebben ze een daglichttregeling.

Energiezuinig werken komt in veel aspecten van deze Intratuin terug. Dit komt mede doordat de eigenaar in zijn verleden als kweker heeft ondekt hoeveel je daarmee kan besparen. Dit is dan ook iets wat hij graag overdraagt aan zijn werknemers en waardoor energie besparen en Intratuin Lochem hand in hand gaan.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken