Skip to content

Intratuin Maastricht is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

De Intratuin Maastricht heeft in juni 2020 het zilveren certificaat ontvangen. Door bewust om te gaan met energie en dankzij extra investeringen is de klimaatimpact teruggebracht.

Dankzij de investeringen in energiezuinige apparatuur en isolatie heeft Intratuin Maastricht het zilveren Klimaat Efficiënt certificaat ontvangen. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht ligt vlak bij de Belgische grens en verwelkomd daarom ook veel Vlaamse klanten. Voor de nieuwste trends en inspiratie voor in de tuin ben je hier aan het goede adres en als je even rustig aan wilt doen kan je plaats nemen in het gezellige Tuincafé. De ontspannen sfeer in het moderne gebouw (2014) zorgt er voor dat je hier op je gemak kan winkelen.

Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht

Molensingel 87, Maastricht

intratuin.nl/maastricht

Intratuin Maastricht en Duurzaamheid

Bij de bouw van de Intratuin is er goed gelet op de isolatie, die is dan ook helemaal op orde. Bijna in alle verlichting zitten LED lampen en ook in het Tuincafé wordt er zuinig met energie omgegaan.

Intratuin maakt ook handig gebruik van de natuur door het regenwater te gebruiken voor de planten. Én in april 2019 zijn er 875 zonnepanelen op het dak geplaatst, dat kunnen wij van Klimaatgerust alleen maar waarderen!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken