Ga naar hoofdinhoud

Intratuin Nuenen heeft het Klimaat Efficiënt Certificaat

Intratuin Nuenen heeft in november 2020 het zilveren certificaat ontvangen. Dit betekent dat deze Intratuin efficiënt met energie omgaat.

Dankzij investeringen in energiebesparing en groene stroom heeft Intratuin Nuenen het zilveren Klimaat Efficiënt Certificaat ontvangen. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Nuenen

Bij Intratuin Nuenen kan je terecht voor de nieuwste trends, doe je inspiratie op en vindt je de juiste sfeer die past bij ieder seizoen. Maak rustig een wandeling door de winkel en buiten en rust wat uit in het vernieuwde Tuincafé. En als je vragen hebt, staat er medewerkers voor je klaar.

Intratuin Nuenen
Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen en Duurzaamheid

De klimaatimpact van Intratuin Nuenen is al flink gereduceerd door groene stroom in te kopen. Daarnaast wordt komend jaar LED verlichting aangebracht en wordt het vernieuwde verwarmingssysteem goed onderhouden. Ook in het Tuincafé wordt aan energiebesparing gedaan via energiezuinige koelkasten. De kantoren en de vloer in de winkel zijn goed geïsoleerd en het afval wordt erg goed gescheiden.

Sinds de opening van Intratuin Nuenen is de waterkwaliteit van het grondwater in de omgeving verbeterd. De zuiverende werking van de natuurlijke producten hebben er aan bijgedragen dat het water in de nabijgelegen openbare zwembad schoner is.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken