skip to Main Content

Intratuin Numansdorp is Klimaat Efficient

Intratuin Numansdorp heeft in november 2020 het zilveren certificaat ontvangen. Dit betekent dat zij efficiënt met energie omgaan.

Dankzij hun groene stroom contract, de LED verlichting en de komende investeringen in energiebesparing hebben zij het Klimaat Efficiënt Certificaat verdiend. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Numansdorp

De medewerkers van Intratuin Numansdorp staan altijd klaar om helpen. Doe inspiratie op, volg de laatste trends voor huis, tuin en dier en als je toe bent aan een pauze kan je terecht in het restaurant voor een hapje en een drankje.

Intratuin Numansdorp

Intratuin Numansdorp en Duurzaamheid

De meeste energiebesparende maatregelen zijn al doorgevoerd in Numansdorp en komend jaar worden de koelkasten vervangen door energiezuinige alternatieven waardoor ze nog meer energie zullen besparen. Er is LED verlichting aanwezig, het verwarmingssysteem wordt goed onderhouden en in de kantoren staan energiezuinige computerschermen.

Daarnaast zorgt Intratuin Numandorp dat het afval wordt gescheiden en wordt regenwater opgevangen om te gebruiken voor de bewatering van de planten.

Al met al, goed bezig!

Intratuin Numansdorp

Intratuin Numansdorp

Volgerlandseweg 1a, Numansdorp

www.intratuin.nl/intratuin-numansdorp

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken