Skip to content

Intratuin Rosmalen is een Klimaat Bewust Bedrijf

De Intratuin in Rosmalen heeft in september 2020 het bronzen klimaatcertificaat ontvangen. Dit betekent dat zij een klimaat bewust bedrijf zijn.

Door te investeren in energiebesparing verminderen zij de impact van de winkel op het klimaat. Zij hebben belangrijke stappen gezet en gaan komend jaar actief aan de slag met verduurzamen, daarom verdienen zij het certificaat. Meer over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Rosmalen

In Rosmalen kun je terecht voor nieuwe trends, seizoengebonden producten en voor een gezellig uitje met een high tea. Gelegen aan het Maximakanaal en het Kanaalpark past de Intratuin precies waar zij voor staan: de natuur. Zowel buiten als binnen is er veel groen te vinden.

Intratuin Rosmalen
Intratuin Rosmalen

Intratuin Rosmalen

De Blauwe Sluisweg 3, Rosmalen

https://www.intratuin.nl/intratuin-rosmalen

Intratuin Rosmalen en Duurzaamheid

Intratuin Rosmalen is actief bezig met verduurzamen, zo wordt er in Rosmalen komend jaar de verlichting vervangen voor LED lampen, een goede stap! Daarnaast wordt het verwarmings- en aircosysteem goed onderhouden, gebruiken ze in Rosmalen groene stroom en zijn er op het kantoor energiezuinige schermen.

Naast de certificaateisen is Intratuin Rosmalen ook bezig met het klimaat. Zij vangen regenwater op om te gebruiken voor de planten en hergebruiken ze verpakkingsmateriaal. Het karton wordt gebruikt voor verzendingen van online bestellingen of het wordt hergebruikt als beschermingsmateriaal. Al met al, zijn ze in Rosmalen goed bezig en hebben ze het bronzen certificaat meer dan verdiend!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken