Skip to content

Intratuin Ter Aar is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

Intratuin Ter Aar heeft in juni 2020 het zilveren certificaat ontvangen. Door basis besparingen door te voeren en te investeren in energiebesparing heeft Ter Aar de klimaatimpact van de Intratuin weten te reduceren.

Dankzij de juiste investeringen in energiezuinige apparatuur heeft Intratuin Ter Aar het Klimaat Efficiënt certificaat ontvangen. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar ligt in het Groene Hart van Nederland. Deze is vanuit een paar kweekkassen uitgegroeid tot een compleet tuincentrum waar je gerust een dagje kan doorbrengen. Zo vind je hier natuurlijk inspiratie voor je tuin, terras en je huisdier, maar ook in het restaurant zijn er opties te over: kopje koffie met gebak, lunch of High Tea!

Intratuin Ter Aar
Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar

Kerkweg 28, Ter Aar

intratuin.nl/teraar

Intratuin Ter Aar en Duurzaamheid

In Ter Aar werken ze hard toe naar 100% LED verlichting, daarnaast is in 2020 het dak vervangen waardoor het met de isolatie, zonlicht en frisse lucht ook helemaal up to date is. Op eigen initiatief vangt Intratuin Ter Aar regenwater op om hun producten van water te voorzien en gebruiken ze alleen nog maar biologische bestrijdingsmiddelen.

Natuurlijk hebben ze in Ter Aar ook groene stroom en zijn alle afvalstromen gescheiden, kortom ze hebben het Zilveren Certificaat meer dan verdiend!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken