skip to Main Content

Intratuin Utrecht is een Klimaat Bewust Bedrijf

Intratuin Utrecht is sinds mei 2020 in het bezit van het bronzen certificaat. Ze hebben de klimaatimpact en het energieverbruik van hun pand flink teruggedrongen, waardoor ze zichzelf een klimaatbewust bedrijf mogen noemen.

Intratuin Utrecht heeft actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we een klimaatcertificaat van Klimaatgerust aan hen hebben uitgereikt. Je herkent dit certificaat aan de bronzen sticker die op hun voordeur prijkt. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op onze certificatenpagina.

Over Intratuin Utrecht

Intratuin Utrecht is centraal gelegen aan de Koningsweg en biedt een ruim assortiment aan (kamer)planten, hippe tuinmeubelen, stevig gereedschap en nog veel meer. De medewerkers staan altijd voor je klaar om je het beste advies te geven over hoe je je planten moet verzorgen of hoe je je tuin het leukste in kan richten.

Intratuin Utrecht
Intratuin Utrecht - Logo

Intratuin Utrecht

Koningsweg 87, Utrecht

intratuin.nl/utrecht

Intratuin Utrecht en Duurzaamheid

Het tuincentrum laat op verschillende manieren zien dat ze bezig zijn met duurzaamheid. Zo bestaat hun verlichting voor maar liefst 99% uit LED-lampen en scheiden ze hun afval zoveel mogelijk. Ook is het pand goed geisoleerd en zijn alle beeldschermen die gebruikt worden energiezuinig.

Daarbij zijn alle ramen in het pand voorzien van HR++ glas en is er daglichtafhankelijke regeling voor de verlichting. Kortom, genoeg redenen om Intratuin Utrecht het bronzen klimaatcertificaat aan te bieden.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken