Skip to content

Intratuin Veghel is een Klimaat Bewust Bedrijf

De Intratuin in Veghel is sinds juni 2020 in het bezit van een bronzen klimaatcertificaat. Door verschillende maatregelen te nemen hebben ze de klimaatimpact van hun pand flink teruggedrongen.

Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze het bronzen Klimaatbewust certificaat hebben uitgereikt. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Intratuin Veghel

Intratuin Veghel is veel meer dan alleen een tuincentrum. Je kunt er namelijk niet alleen terecht voor de leukste planten en tuinmeubelen, maar ook voor bijvoorbeeld een knipbeurt voor je trouwe viervoeter of een sportief groepslesje. Intratuin Veghel deelt zijn pand namelijk met Dierenkliniek Aadal, Trimsalon Zorzap en Sportstudio van Dijk. Zo is er voor ieder wat wils!

Ook vind je er een recentelijk vernieuwd tuincafe, genaamd “Natuurlijk Genieten”, waar je tussen het shoppen door even kunt pauzeren.

Intratuin Veghel

Intratuin Veghel

Heuvel 11, Veghel

intratuin.nl/veghel

Intratuin Veghel en Duurzaamheid

Intratuin Veghel heeft het bronzen klimaatcertificaat verdiend en hier laten ze het niet bij. Zo vervangen ze al hun kapotte lampen met LED, zodat uiteindelijk hun gehele winkel met LED verlicht zal zijn. Ook zullen ze binnenkort zonnepanelen op hun dak laten plaatsen, wat een hele mooie stap is!

Hiernaast zijn alle bedrijven waaraan Intratuin Veghel ruimte in hun pand verhuurd ook volledig met LED verlicht. Intratuin Veghel denkt dus na over wat ze van hun huurders vragen en wilt dat zij ook hun steentje bijdragen aan een duurzame toekomst.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken