skip to Main Content

Itiya - Utrecht

Itiya is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

Het Utrechtse bedrijf Itiya heeft sinds juni 2019 het Zilveren certificaat. Ze hebben de impact van hun pand sterk teruggedrongen.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun winkel verminderen zij hun impact op het klimaat. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaat certificaat van Klimaatgerust.nl hebben uitgereikt. Je herkent het aan de sticker en het certificaat Klimaat Efficiënt Bedrijf. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Itiya

ITIYA is een winkel/atelier opgericht in 2006 door Pauline en Nganzo. Ze zijn zowel levens, als zakenpartners. Ze hebben beiden een artistieke achtergrond en begonnen met het maken en verkopen van sieraden en tassen op creatieve markten. Toen ze in de herfst van 2006 een mooie locatie vonden in het hart van Utrecht besloten ze een winkel te openen! Lees er meer over op hun website.

Itiya

Servetstraat 2, Utrecht

Itiya en duurzaamheid

Pauline : We hebben een passie voor tassen, maar we houden ook van onze planeet. Daarom gebruiken we voor onze eigen productie tassen & accessoires alleen gerecycled leer.​ Daarnaast kiezen we voor duurzame merken die op een eerlijke manier produceren, dus met respect voor mens (fairtrade) en natuur. Het leer is voveel mogelijk plantaardig gelooid en we verkopen tassen & accessoires die gemaakt zijn van gerecyclede materialen zoals brandslang.

Back To Top