skip to Main Content

Itiya is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

In de schaduw van de Domtoren heeft ITIYA het Klimaat Efficiënt Bedrijf certificaat verdiend. ITIYA laat zien dat het ook belangrijk is om als kleine ondernemer je impact op het klimaat te verkleinen.

Door bewust bezig te zijn met het terugdringen van het energieverbruik, maakt ITIYA nu duurzame producten in een duurzaam winkelpand. Omdat ITIYA geïnvesteerd heeft in het verminderen van de klimaatimpact heeft Klimaatgerust.nl het zilveren certificaat uitgereikt. Je herkent het aan de sticker bij de deurklink en het Klimaat Efficiënt Bedrijf certificaat. Meer informatie over de klimaatcertificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Over Itiya

ITIYA is een winkel/atelier opgericht in 2006 door Pauline en Nganzo. Ze zijn zowel levens, als zakenpartners. Ze hebben beiden een artistieke achtergrond en begonnen met het maken en verkopen van sieraden en tassen op creatieve markten. Toen ze in de herfst van 2006 een mooie locatie vonden in het hart van Utrecht besloten ze een winkel te openen! Lees er meer over op hun website.

Itiya

Itiya

Servetstraat 2, Utrecht

www.itiya.nl

Itiya en duurzaamheid

Pauline : We hebben een passie voor tassen, maar we houden ook van onze planeet. Daarom gebruiken we voor onze eigen productie tassen & accessoires alleen gerecycled leer.​ Daarnaast kiezen we voor duurzame merken die op een eerlijke manier produceren, dus met respect voor mens (fairtrade) en natuur. Het leer is voveel mogelijk plantaardig gelooid en we verkopen tassen & accessoires die gemaakt zijn van gerecyclede materialen zoals brandslang.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
×Close search
Zoeken