Skip to content

JUIZZ heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

Eind november 2020 heeft JUIZZ Utrecht met vlag en wimpel het gouden klimaatcertificaat binnengehaald. De vestiging op de Biltstraat gaat efficiënt om met energie en compenseert de resterende CO2-uitstoot. Daardoor is de elektrische fietsenwinkel helemaal klimaatneutraal! Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over JUIZZ

JUIZZ Utrecht is een fietsenwinkel op de Biltstraat waar e-bikes, elektrische bakfietsen en speed pedelecs worden verkocht. Het team van specialisten in de winkel is zelf dol op fietsen en gebruikt hun enthousiasme om op maat service te verlenen. Aan de hand van een uitgebreid intake gesprek vinden de medewerkers de passende vervoersoplossing voor iedereen. Het bijzondere aan JUIZZ is dat alle fietsen altijd uitgebreid getest mogen worden tijdens proefritjes, zodat de klant zeker weet dat hij of zij een fiets koopt die bij alle behoeften en wensen past.

JUIZZ

JUIZZ en Duurzaamheid

JUIZZ Utrecht is sinds 2018 gevestigd op de Bilstraat en bij de verbouwing heeft de fietsenwinkel meteen allerlei slimme energiebesparende maatregelen genomen. De zaak heeft 100% LED-lampen, vloerverwarming en gebruikt de restwarmte van omliggende ruimtes. De ramen zijn goed geïsoleerd en door een gunstige bouw zijn er geen airco’s nodig in de winkel. PC-schermen zijn voorzien van een energiezuinig label én er zijn bewegingssensoren aanwezig. Bovendien is de mobiliteit en het woon-werkverkeer helemaal groen ingericht. Het personeel is immers gek op fietsen en dat zie je ook duidelijk terug in de passie waarmee ze hun producten verkopen!

JUIZZ Utrecht straalt gewoon één en al duurzaamheid uit. De fietsenwinkel heeft het Klimaat Neutraal Certificaat van Klimaatgerust dan ook dubbel en dwars verdiend.

JUIZZ - Logo

JUIZZ

Biltstraat 453, Utrecht

juizz.nl/locatie/utrecht/

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken