Skip to content

Kris Kringle is een Klimaat Bewust Bedrijf

Kris Kringle, een chocoladezaak in winkelcentrum de Gaard, ontving in maart 2020 het bronzen klimaatcertificaat. Dit betekent dat Kris Kringle een Klimaat Bewust Bedrijf is.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun winkel hebben zij hun impact op het klimaat verminderd. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaat certificaat van Klimaatgerust.nl hebben uitgereikt. Je herkent het certificaat aan de sticker op hun deur. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Kris Kringle

Kris Kringle wordt met veel passie gerund door Peter-Paul en Gwen Vos. Hun winkel heeft een echte buurtfunctie. Naast dat je er de lekkerste bonbons en gebak kunt kopen, kun je er ook langskomen voor een kopje koffie. Je vindt de vaste klanten dan ook vaak terug op het terrasje met een cappuccino en de krant van die dag.

Bekijk de video op de website van Winkelcentrum De Gaard voor een leuke sfeerimpressie van de winkel!

Kris Kringle
Kris Kringle - Logo

Kris Kringle

Troosterhof 29, Utrecht

facebook.com/chocoladeutrecht

Kris Kringle en Duurzaamheid

Kris Kringle wordt gerund door bewuste ondernemers die er voor hebben gezorgd dat de winkel maar weinig verbruikt. Ze zijn sindskort van het gas af en gebruiken groene stroom. Ook hebben ze de ambitie uitgesproken om 100% LED-verlichting in hun winkel te gebruiken en ze zijn al goed op weg om deze ambitie waar te maken.

Wil je dus met een Klimaatgerust hart heerlijke chocola kopen? Dan ben je hier zeker aan het goede adres.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken