Skip to content

LIVStores is een Klimaat Neutraal Bedrijf

LIVStores aan de Twijnstraat is sinds maart 2020 in het bezit van het gouden certificaat. Dit betekent dat zij hun energieverbruik en klimaatimpact terug hebben gebracht naar nul en ze zichzelf klimaatneutraal mogen noemen.

Eigenaresse Marjan is erg gemotiveerd om haar winkel zo duurzaam mogelijk te maken. Dit is dan ook in verschillende aspecten van haar bedrijfsvoering te zien. Meer dan terecht dus dat er nu een gouden certificaatsticker op hun etalage prijkt. Meer informatie over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over LIVStores

LIVStores is gestart in 2014 en kiest de kleren die in haar winkel hangen erg bewust uit. LIVStores werkt rechtstreeks samen met de ontwerpers. De kleding die in de winkel te vinden is wordt onder goede omstandigheden geproduceerd, is uniek door de kleine aantallen die er van bestaan en is altijd gemaakt met een oog voor detail. Zoals Marjan het zelf noemt: “producten met een ziel”.

LIVstores
Liv Stores - Logo

LIVStores

Twijnstraat 41, Utrecht

www.livstores.nl

LIVStores en Duurzaamheid

LIVStores heeft al heel lang 100% LED-verlichting en is erg bezig met duurzaamheid. Zo worden er bijvoorbeeld alleen duurzame merken verkocht en verbruikt de winkel ontzettend weinig energie.

Ook wordt er heel bewust omgegaan met verpakkingsmateriaal. Al het overbodige verpakkingsmateriaal wordt teruggegeven aan de leverancier. Hiermee hoopt de eigenaresse te stimuleren dat er in het vervolg minder verpakkingsmateriaal wordt meegestuurd.

Tevens gaat LIVStores superbewust om met bestellingen. Kleding wordt pas besteld bij de leverancier wanneer ze meer dan 5 artikelen (op aanvraag van klanten) van die leverancier af kan nemen. Op die manier probeert LIVStores het aantal vervoersbewegingen voor de winkel te reduceren.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken