skip to Main Content

Mondzorg Vinkeveen heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

Sinds september 2020 heeft Mondzorg Vinkeveen het gouden certificaat bemachtigd. Dit betekent dat zij een Klimaat Neutraal Certificaat hebben verdiend.

Bij de zoektocht naar een geschikte praktijkruimte speelde duurzaamheid al een belangrijke rol. Door bewust te kiezen voor een praktijkruimte die gebouwd is voor de toekomst heeft Mondzorg Vinkeveen een lage klimaatimpact gerealiseerd. Ook bij de inrichting speelde duurzaamheid een belangrijke rol. Daarom verdienen zij het Klimaat Neutraal Certificaat. Meer over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Mondzorg Vinkeveen

Mondzorg Vinkeveen biedt complete mondverzorging, van reguliere zorg tot specialistische mondhygiëne en orthodontie, en dat allemaal onder één (duurzaam!) dak. Een persoonlijke patiëntbenadering is erg belangrijk. Het informeren, inspireren en motiveren van patiënten draagt bij aan een gezondere mond en een betere algehele gezondheid.

Mondzorg Vinkeveen

Mondzorg Vinkeveen

Kerklaan 12A, Vinkeveen

https://www.mondzorgvinkeveen.nl/

Mondzorg Vinkeveen en Duurzaamheid

De praktijkruimte is ontwikkeld om zuinig om te gaan met energie, zo is er goede isolatie, vloerverwarming en een warmtepomp om de ruimte te verwarmen. Daarnaast is ook het interieur energiezuinig: LED lampen, moderne koelkast en energiezuinige schermen. Het energieverbruik is dus geminimaliseerd en de resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd.

Naast de certificaateisen gebeurt er nog veel meer, zo staan er 90 (!) zonnepalen en een warmtepomp op het gedeelde dak, wordt er actief gezocht naar alternatieven voor plastic tandenborstels en raggertjes en zijn er gesprekken met leveranciers om plastic verpakking te reduceren. Bij Mondzorg Vinkeveen hebben het gouden Klimaat Neutraal Certificaat dus echt verdiend!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken