Ga naar hoofdinhoud

Mooi & Belle is een Klimaat Neutraal Bedrijf

Mooi & Belle, gelegen aan de mooie Utrechtse Twijnstraat, is sinds februari 2020 in het bezit van een gouden klimaatcertificaat. Dit betekent dat Mooi & Belle een klimaatneutrale onderneming is! Hier kun je dus zeker zonder schuldgevoel gaan shoppen.

Mooi & Belle is een erg energiezuinige winkel en waar mogelijk wordt dit energieverbruik zo ver mogelijk verlaagt. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaatcertificaat van Klimaatgerust.nl hebben uitgereikt. Je vindt dit certificaat dan ook terug op hun voordeur. Meer over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Mooi & Belle

Onder de woorden “Mooi & Belle”  op de etalageruit van deze winkel, prijken ook de woorden “Wonen en bijzaken”. Dit vat mooi samen waar Mooi & Belle zich mee bezighoudt. In de winkel vind je alles om je huis zo goed mogelijk in te richten op een manier die bij jou past. De winkel wil je inspireren en vermaken, door een mix aan producten die samen voor een spannend interieur zorgen. Van grote labels tot net begonnen bedrijfjes, je vindt hier van alles. En naast interieurideeen kun je er ook terecht voor superleuke cadeau’s!

Mooi en Belle - Logo

Simon Levelt

Twijnstraat 37, Utrecht

www.mooienbelle.nl

Mooi & Belle en Duurzaamheid

Mooi & Belle verkoopt niet alleen veel duurzame producten, maar eigenaar Floris houdt zich er zelf ook veel mee bezig. Zo gebruikt de winkel duurzame energie, fietst Floris altijd naar zijn werk en probeert hij de auto zo min mogelijk te gebruiken voor bestellingen. Ook heeft Floris zijn personeel goed onderwezen in hoe zo duurzaam mogelijk om te gaan met de winkel.

Ook is de hele winkel met LED verlicht en wordt al het afval gescheiden. Ook houdt Floris de deur van zijn winkel zoveel mogelijk dicht wanneer de verwarming binnen aanstaat, om te voorkomen dat er warmte ontsnapt. Kortom, Mooi & Belle is helemaal top bezig en verdient absoluut het gouden klimaatcertificaat.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken