Skip to content

MSA Diensten heeft het Klimaat Efficient Certificaat

MSA Diensten heeft in oktober 2020 het zilveren certificaat ontvangen voor het pand dat zij beheren aan de Biltstraat in Utrecht. Dit betekent dat het pand Klimaat Efficiënt is. Meer informatie over onze certificaten kan je vinden op de certificatenpagina.

Tijdens de laatste verbouwing zijn het pand en de leidingen goed geïsoleerd, wordt er geïnvesteerd in LED verlichting en wordt er gewerkt met energiezuinige computerschermen. Zo zorgt MSA Diensten ervoor dat de huurders in een duurzaam pand kunnen werken.

Over MSA Diensten

MSA Diensten is begonnen als advieskantoor voor assurantiekantoren, maar heeft in de loop van de tijd zijn dienstverlening uitgebreid en ondersteunt nu ook met organisatievraagstukken over de gehele breedte. Door deze brede focus staan zij midden in de markt.

Daarnaast kan MSA Diensten je ondersteunen met interim- en projectmanagement, zoals bij de verkoop van je bedrijf en kan grondig intern onderzoek uitvoeren. Kan je ondersteuning gebruiken, bekijk dan hier de website van MSA Diensten.

MSA Diensten - Logo

MSA Diensten

Biltstraat 144, Utrecht

https://www.msadiensten.nl

MSA Diensten en Duurzaamheid

Op de Biltstraat heeft MSA Diensten ervoor gezorgd dat er efficiënt met energie wordt omgegaan. Er is groene stroom, de verwarming- en koelingssystemen worden onderhouden en er wordt komend jaar geïnvesteerd in LED lampen. De investering in LED verlichting is belangrijk omdat het vanaf 2023 verplicht is voor kantoren om minimaal een energielabel C te hebben. MSA Diensten is dus goed bezig met het beheer van hun pand en heeft een duurzame blik op de toekomst!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken