skip to Main Content

Peter Macco heeft het Klimaat Efficiënt Certificaat

Peter Macco heeft in december 2020 het zilveren certificaat ontvangen. Dit betekent dat zij efficiënt omgaan met hun energie.

Door goed te isoleren, LED verlichting aan te brengen en de verwarming goed te laten onderhouden hebben zij het Klimaat Efficiënt Certificaat ontvangen. Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Peter Macco

Peter Macco is een echt familiebedrijf dat in 1939 is opgericht. Ze zijn door de jaren heen consequent blijven groeien en hebben nu een 1750m2 showroom in Utrecht. Daar staan meer dan 1.000 fietsen klaar voor een testrit en helpt het team je met reparaties. Daarnaast is Peter Macco ook online te vinden als verlengstuk van de winkel.

Peter Macco
Peter Macco Logo

Peter Macco

Nijverheidsweg 18, Utrecht

https://www.petermacco.nl/

Peter Macco en Duurzaamheid

De winkel wordt verlicht met LED lampen en de HR ketel wordt goed onderhouden. Daarnaast wordt het afval goed gescheiden en gaan zij bewust om met stroomverbruik door niet alle lampen te gebruiken.

Tijdens de verbouwing 5 jaar geleden is isolatie aangebracht en zijn de werkplaats, de showroom en het kantoor in verschillende afgesloten delen opgedeeld zodat ze de ruimtes los van elkaar kunnen verwarmen en met een oppervlak van 1.750m2 is dat een belangrijke energiebesparende keuze geweest!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken