Ga naar hoofdinhoud

Simon Levelt is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

Sinds juli 2019 heeft Simon Lévelt Utrecht het zilveren Klimaat Efficiënt certificaat. Met het certificaat laat Simon Lévelt zien dat je ook in de binnenstad van Utrecht de impact van je winkel op het klimaat sterk kan terugdringen.

Door het terugdringen van het energieverbruik in hun winkel verminderen zij hun impact op het klimaat. Ze hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor we ze een klimaat certificaat van Klimaatgerust.nl hebben uitgereikt. Je herkent het aan de sticker en het certificaat Klimaat Efficiënt Bedrijf. Meer over de klimaat certificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Simon Levelt

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Utrecht, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Utrecht aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt op een steenworp afstand van de Domtoren en is zeker het binnenlopen waard wanneer je tijdens een dagje shoppen in Utrecht langs de Oudegracht loopt. Alleen komen ruiken is al leuk! Lees er meer over op hun website.

Simon Levelt

Simon Levelt

Vismarkt 21A, Utrecht

www.simonlevelt.nl

Simon Levelt en duurzaamheid

In de jaren ’80 heeft Simon Lévelt de biologische koffie en thee op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Inmiddels is 47% van hun koffie en 70% van hun thee biologisch (met EKO-keurmerk).

Ook wordt 77% van de koffie en 42% van de thee rechtstreeks ingekocht in het land van oorsprong. Daarbij hanteren ze zoveel mogelijk de richtlijnen voor eerlijke handel. Van de koffie is 48% UTZ Certified en 6% Max Havelaar gecertificeerd, van de thee heeft 11% met Max Havelaar keurmerk. Leer hier meer over de duurzaamheid van Simon Levelt.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken