Ga naar hoofdinhoud

Star Lodge Hotels heeft het Klimaat Neutraal Certificaat

Star Lodge Hotels heeft in december 2020 het gouden certificaat bemachtigd! Op de daken van het hotel liggen zo’n 450 zonnepanelen, de verlichting is al jaren LED en het hotel past in 2021 nog een aantal maatregelen toe om de CO2-uitstoot te verminderen en het resterende deel te compenseren. Dit alles maakt Star Lodge tot een compleet Klimaat Neutraal hotel! Meer informatie over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over Star Lodge Hotels

Star Lodge Hotels, gelegen aan de rand van Utrecht, profileert zich sinds 2013 als het groenste hotel van de stad. In dit 3-sterren eco-vriendelijke designhotel kun je als bezoeker met de fiets of het openbaar vervoer gemakkelijk de Utrechtse binnenstad bereiken maar ook de verdere groene omgeving verkennen. Het hotel biedt allerlei services om een bezoek zo ontspannen mogelijk te maken, zoals dinerarrangementen met lokale restaurants, aangename kamervoorzieningen en een gratis ontbijtbuffet.

Star Lodge Hotels
Star Lodge Hotels - Logo

Star Lodge Hotels

Biltsestraatweg 92, Utrecht

https://www.starlodgehotelsutrecht.nl/

Star Lodge Hotels en Duurzaamheid

Het duurzame hotel heeft allerlei manieren gevonden om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo is er een samenwerking met Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan en wordt het koffiedik door de FungiFactory opgehaald die hier oesterzwammen mee kweekt voor vegetarische bitterballen, die weer aan de hotelbar gegeten kunnen worden! Star Lodge gebruikt gereycled wc-papier van The Good Roll en heeft douchekoppen met een slimme filter waardoor er minder water wordt verspild. Het hotel houdt zodoende alle aanwezige producten en materialen continue tegen het licht om te zien of het nóg duurzamer kan. In dit eco-vriendelijke hotel kun je dus met een gerust groen hart overnachten.

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken