skip to Main Content

The Food Club is een Klimaat Efficiënt Bedrijf

In februari 2020 ontving The Food Club, gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht, het Zilveren certificaat. Met dit certificaat

The Food club heeft goed nagedacht over hun energieverbruik voor de opening, waardoor hun klimaatimpact laag is. Door energiezuinige investeringen te doen en zuinige apparaten te kopen hebben ze het Klimaat Efficiënt Bedrijf certificaat verdiend. De zilveren certificaatsticker vind je linksonder op hun deur. Meer over de klimaatcertificaten kun je vinden op de certificatenpagina.

Over The Food Club

The Food Club is in de handen van Jeroen & Carlijn, een enthousiast stel met veel passie voor hun onderneming. Dit is terug te zien in alles. Ze beschrijven The Food Club zelf als tweede woonkamer van de buurt, en dat straalt de zaak dan ook zeker uit.

Dus wil je een keertje lekker ontbijten, lunchen of dineren in een eetgelegenheid waar veel rekening wordt gehouden met duurzaamheid? Ga dan zeker eens langs bij The Food Club! Ook als je glutenvrij bent kom je hier zeker aan je trekken. Carlijn eet namelijk zelf glutenvrij, waardoor ervoor gekozen is ook de gehele menukaart glutenvrij te maken.

The Food Club
The Food Club - Logo

The Food Club

Amsterdamsestraatweg 378, Utrecht

www.thefoodclub.nl

The Food Club en Duurzaamheid

Toen The Food Club in maart 2018 open ging, hebben ze gelijk de juiste keuzes gemaakt wat betreft klimaatimpact. Zo is hun hele zaak met LED verlicht, hebben ze een warmtepomp laten installeren, is hun pand goed geïsoleerd en is hun koelapparatuur voorzien van duurzame koelmiddelen. Kortom, in al hun overwegingen hebben de eigenaren van de The Food Club het klimaat meegenomen. Dit maakt dat ze het zilveren certificaat meer dan verdienen!

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken