Ga naar hoofdinhoud

The Green House is een Klimaat Neutraal Bedrijf

The Green House aan de Croeselaan in Utrecht bezit sinds november 2019 een gouden certificaat. Dit houdt in dat The Green House een volledig klimaatneutrale onderneming is, iets wat wij echt supertof vinden!

The Green House is een circulair restaurant. Tot in de kleinste hoekjes aan toe is er nagedacht over energieverbruik en klimaatimpact. Volledig terecht dus dat er nu een gouden certificaat op hun voordeur prijkt. Meer informatie over de certificaten kun je vinden op onze certificatenpagina.

Over The Green House

The Green House is een circulair restaurant waar chefs heerlijke gerechten voor je bereiden met producten uit eigen urban farm of uit de regio. Je kunt er de hele dag terecht voor lekker eten en drinken in een fijne, gastvrije omgeving. Tevens is het een green hub die dient als ontmoetingsplek en waar je evenementen kunt organiseren. Een plek waar je geïnspireerd raakt over hoe het anders, duurzamer en circulairder kan.

Ook werkt The Green House samen met The Colour Kitchen, dat zich inzet tegen verspilling van talent en onbenut talent een nieuwe kans biedt. The Green House streeft ernaar dat 20% van het team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

The Green House

The Green House & Duurzaamheid

Het pand van The Green House is volledig circulair en zeer duurzaam gebouwd. De bedoeling is dat het na 15 jaar verplaatst kan worden, The Green House is daarom volledig demontabel en opgebouwd uit zoveel mogelijk hergebruikte materialen. Een voorbeeld van die hergebruikte materialen is dat de glazen gevelbekleding van een naastgelegen voormalige kazerne komt. Benieuwd naar waaruit dit demontale pand is opgebouwd? Kijk dan eens naar deze infographic.

De ingrediënten voor het eten wat The Green House serveert komen uit hun eigen urban farm of uit de regio. Ook is The Green House een broedplek voor duurzame ideeën en biedt het een podiumplek voor groene pioniers.

The Green House - Logo

The Green House

Croeselaan 16, Utrecht

www.thegreenhouserestaurant.nl

Deze ondernemers zijn ook goed bezig!

Back To Top
Zoeken